Н

Новини

следете актуалните ни предложения

февруари 8, 2017

8-ми март в Гранд Хотел Пловдив

BANER_8-mi Mart

Разглейдате нашето предложение за 8-ми март в Гранд Хотел Пловдив тук

МЕНЮ 8-ми МАРТ в ресторант „ЧЕТИРИ СЕЗОНА”

МЕНЮ

1. Салата:

Листен микс с авокадо и пуешко филе

2. Предястие:

Панакота от синьо сирене с круша и лешници

3. Основно ястие:

Свински медальон със сладък картоф и чипс от бекон сервиран с гъба

от пипер и трюфел

4. Хляб:

Питка

5. Десерт:

Бял и черен шоколадов мус с желе от кафе и бишкоти

6. Напитки:

Безалкохолна напитка

Минерална вода

Чаша шампанско

Дисководещ!

Цена на куверт 35.00 лева

Начален час: 19:30 ч.

За препотвърждаване на Вашата резервация изискваме 100% капаро.

За резервации:

Тел: 032/934 163, 032/934 136

Факс: 032/934 160

e-mail: reservation1@synergonhotels.bg