Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi
януари 12, 2020

Кажете „Да“ на Вашата мечтана сватба – Тенденции в сватбите 2020

Кажете Да Гранд Хотел Пловдив

Гранд Хотел Пловдив събира едни от най-добрите в сватбения бранш за едно различно бутиково сватбено изложение, в което всички те ще представят най-актуалните тенденции в сватбите за 2020 година.
На 25 и 26 Януари от 10:00 до 18:00 часа, посетителите на изложението ще могат да видят модата в сватбената декорация в уникални по рода си сватбени декори, създадени от Сватбена агенция Queen / Wedding agency Queen , Сватбена агенция Лукс Декор , Сватбена и парти агенция – Гардения а професионалистите от CUE Rentalll ще се погрижат за звука и ефектното осветление в залите.
Гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с едни от водещите сватбени фотографи и видео оператори: Stoyan Gerginski, Борислав Чепишев и Иван Бенин( Endless Photography/Фотография Безкрай), както и VIDEOZANI.COM
За музикалното оформление и доброто настроение на гостите сме поканили Wedding and party DJ ( DJ Иван Бончев )
Фризьорът Силвия Ангелова/Фризьор ще покаже на живо модата в прическите сред булките, а тяхната финална визия ще бъде завършена с грим, създаден от Silvi Angelova Pro- Makeup Artist
ОП „Радостни Обреди – Пловдив“ ще са също при нас, като с готовност ще разяснят на всички изискванията за сключване на граждански брак, както и ще предоставят информация за най-новата им онлайн услуга за резервиране на дата и място за изнесен ритуал.
Бъдещите булки и гости на изложението ще имат възможност да видят на живо още и от прекрасните булченски рокли на Designer Stoyan Radichev.
Винарска изба Villa Vinifera ще опияни посетителите с бутикови вина и много идеи за сватбени подаръци,докатo Metanoa de la Rose ще ни въведат в света на красивите черни рози с много идеи за този ден.

За посетителите на събитието са подготвени много и изкушаващи награди!

Вход: Свободен

Очакваме ви!

instagram web viewer instagram profile
instagram web viewer instagram profile