Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi

„Казах ДА! Ами сега? “ Топ 5 съвета за бъдещи булки

„Казах ДА! Ами сега? “

Топ 5 съвета за бъдещи булки

 

Сватба е! Един от най-важните дни за влюбените! Това са незабравими моменти, ритуали, обещания, еуфория… За да стане приказката реалност обаче се иска малко работа. За ваше улеснение ви представяме първите и най-важни стъпки за перфектната организация на сватбения ден.

  1. Започнете с избора на локация.

Първият въпрос, на който трябва да си отговорите е „Къде да бъде сватбата?“

Изборът на локация може да се окаже решаващ за протичането на сватбеното тържество. Търсенето на идеалното място за тържеството е възможно да се окаже доста трудна задача. Ако вие или вашата половинка не сте от града или имате доста пътуващи гости, трябва да изберете локация удобна за всички, или такава с опция за нощувка. При нас може да откриете удобството на големия хотел. Предлагаме възможност за настаняване на вашите гости, както и избор от различни зали, които биха били преобразени по ваш вкус, възможност за открит ритуал и още много плюсове.

Разбира се, няма локация, която напълно да отговаря на всички ваши критерии. Няма перфектен сватбен ресторант. Просто степенувайте вашите изисквания по важност и изберете тази дестинация, която да отговаря максимално на тях!

 

  1. Избор на дата.

Препоръчваме ви да си набележите поне 2 или 3 дати, в които искате да протече вашето сватбено тържество, за да избегнете неудобството от това, например избраната от вас зала вече да е заета.

  1. Доверете се на професионалистите.

Някои смели дами поемат организацията на сватбения си ден, съвсем сами.

Но за да протече идеално всичко трябва да държите под око – украса, меню, торта, рокля и какво ли още не. Всички тези задачи могат да ви дойдат в повече и да ви изнервят излишно. Доверете се на професионалистите, които си знаят работата и са овладели изкуството на планирането на сватбата до най-малкия детайл.Те са провеждали стотици сватби и знаят точно какво да направят, как да се справят във всяка ситуация и кого да ви препоръчат. Осигурете си повече спокойствие, доверете се на специалистите.

  1. Фотограф, видео оператор и DJ.

Време е да запазите фотограф, видео оператор и DJ! Хубаво е тази стъпка да я предприемете, когато вече имате 100% сигурна дата за сватбата ви, тоест това става след като вече сте запазили ритуална зала, църква и ресторант. След като се спрете на сватбен фотограф, видео оператор и дисководещ е хубаво да им разгледате портфолиото за да се уверите, че стилът им пасва на вашето виждане за сватбения ви ден.

  1. Сватбена документация.

Препоръчително е да подгответе всички необходими документи за подписването и църковния брак по-рано. Не оставяйте всичко за последния момент.

Бъдете подготвени, че винаги може да има нещо малко, което да се обърка. Помнете, че винаги има решение, не се оставяйте на паниката да ви води. Наслаждавайте се на специалния ви ден. Не позволявайте на подводните камъчета да развалят настроението ви и помнете, че в наше лице винаги ще получите подкрепа.

Нашият екип с радост ще отговори на всички ваши запитвания и ще направи вашата сватба наистина специална.

За допълнителна информация относно вашето сватбено тържество:

Телефон за връзка: +359 888 311 751 e-mail:events@grandhotelplovdiv.bg

instagram web viewer instagram profile