Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi
декември 17, 2019

Коледа в Гранд Хотел Пловдив

По време на коледните празници , Пловдив предоставя незабравими изживявания , които могат да направят вашите празници , наистина вълшебни. Може да съчетаете вашия престой в Гранд Хотел Пловдив с прекрасния коледен базар , който се провежда ежегодишно в творческия квартал на изкуствата „Капана“ .

Може да резервирате вашите нощувки на нашата интернет страница и да се насладите на приказни коледни празници

Направете резервация

 

 

Колкото и топло да е пловдивското слънце, все някога ще дойде зимата, ще падне пухкав сняг и Капана отново ще грейне като коледна звезда в короната на празничния Пловдив!
Сигурни сме, че още не ви се мисли за студ и мраз, затова ви предлагаме да помислите за по-приятни неща, например: уханието на греяно вино с канела и топли коледни сладкиши, блесналите над Капана светлини, красивата празнична музика, очите на дете, сгушило се между Дядо Коледа и Снежанка с още неразопакован подарък…
И разбира се Големия базар за ръчно изработени чудеса, който и този път ще ни изкуши със стотици изделия, кои от кои по-красиви и изящни. Ще ни ги предложат лично талантливите автори и занаятчии, които са ги изработили, а усмивките им ще озарят декемврийските дни!
А всички ние отново ще имаме възможност да направим двойно добро, купувайки подаръци за Коледа от малки български производители с големи идеи и таланти, за да ги подкрепим по пътя им напред.
Вярваме, че това е кауза, която си струва.
Очакваме ви на прекрасния Коледен Базар Капана и тази Коледа, от 23 до 27 декември на Малката главна!

instagram web viewer instagram profile