Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi

Подгответе се за лятото със СПА ЦЕНТЪР ГРАНД

Подгответе се за лятото със СПА ЦЕНТЪР ГРАНД

 

Лятото е все по-близо, а с него горещите дни и почивките на морето! Ето защо, кожата Ви има нужда от подготовка за силните слънчеви лъчи. За да запазим кожата си здрава, и потъмняването да е здравословен процес, ние сме подготвили няколко съвета за Вас.

 

  1. Изберете подходящия слънцезащитен продукт

Колкото по-светла е кожата, толкова по-висок слънцезащитен фактор (SPF) ѝ трябва. Факторът зависи и от типа кожа, както и от това дали сте се излагали на слънце наскоро. Например по-светлата кожа, тази с лунички и с повече бенки, изисква по-висок фактор. Въпреки това всеки трябва да нанася крем или спрей – без значение колко светла или тъмна е кожата. Хубаво е кожата да се хидратира и с лосиони за след слънце.

 

  1. Подгответе кожата си с нашия солариум

С него ще постигнете равномерен и дълготраен тен. Освен че ефектът е видим още от първите процедури, солариумът е едно релаксиращо преживяне в забързаното ежедневие. Той стимулира възпроизвеждането на витамин D, колаген и меланин.

Вземете 5 сесии  при нас и получавате 1 БЕЗПЛАТНА, вземете 10 сесии и получавате цели 3 БЕЗПЛАТНИ!
*Една сесия е с продължителност 3 минути.

Очакваме Ви в Спа Център Гранд за Вашата следваща процедура за солариум.

  1. Ексфолиране

През лятото е особено важно кожата да се поддържа чиста и ексфолирана. Но трябва да използвате по-леки ексфолианти за да не нарушите горния слой на Вашата кожа. Това може да доведе до раздразнение, ако е подложена на по-интензивно слънцегреене.

  1. Овлажняване на кожата

Овлажняването е важна част от стъпките да я поддържате мека и сияйна. Кожата на лицето е една от най-засегнатите през летните месеци, заради UV- лъчите и вятъра. Препоръчваме периодично да правите почистваща и подхранваща терапия за лице, за да избегнете негативен ефект на външните фактори. Спа Център Гранд може да Ви предложи терапия, за Вашата кожа, за да изглеждате и да се чувствате страхотно това лято.

За да бъде кожата здрава, красива и с мечтания тен, трябва да полагате всекидневна грижа за нея!

В СПА Център Гранд ще се погрижим за всички нужди на Вашата

кожа.

Очакваме Ви! За повече информация: +359 32 934 343

instagram web viewer instagram profile