Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi

Сватбено изложение “Кажете Да на вашата мечтана сватба” – Програма на събитието

Бъдете гости на своя мечтан сватбен ден!

Скъпи бъдещи младоженци, каним Ви да посетите едно от най-грандиозните сватбени изложения и да кажете „Да“ на вашата мечтана сватба. Заповядайте на 19 и 20 ноември  в Гранд Хотел Пловдив и се запознайте с всичко необходимо за планирането на вашия специален ден с помощта на едни от най-добрите професионалисти в сватбения бранш и повече от 30 изложители.

На 19 и 20 ноември ще имате възможността да вникнете в актуалните сватбени тенденции в декора, видео и фотозаснемането, красотата, модата и всеки друг малък детайл, който превръща мечтания ден в сбъдната приказка.

Потопете се в атмосферата на бленуваното сватбено тържество с богатата програма на Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“, която ще включва лекции, танцови и музикални изпълнения, демонстрация на изнесен сватбен ритуал, сватбен грим, пиротехническо и огнено шоу, както  и много други изненади.

Събитията, които са част от Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“ ще бъдат с вход свободен за всички бъдещи младоженци, техните семейства, приятели или любопитни посетители. Изложението ще се проведе в интервала от 10:00 до 18:00 часа в Гранд Хотел Пловдив през уикенда на 19 и 20 ноември 2022 година.

За вашето перфектно преживяване сме подготвили Welcome drink и дегустация на сватбени торти, които ще Ви очакват през целия ден на щанда на Гранд Хотел Пловдив. Всеки посетител ще получи и талон за участие в томбола с тематични сватбени награди, предоставени от участващите в събитието изложители.

Натиснете върху подаръка, за да видите всички награди, които може да спечелите!

Условия за участие

  • За участващи в томболата се считат само бъдещи младоженци, попълнили коректно данните си в посетителската карта, която ще им се предостави при посещение на изложението.
  • Наградата е персонална и не се преотстъпва.
  • Наградата е обвързана с наемането на конкретния изложител.
  • Наградата важи за срок от 1 година, считано от 20.11.2022 година.
  • Победителите ще бъдат обявени на сайта на “Гранд Хотел Пловдив”, както и във фейсбук и инстаграм страницата на хотела и събитието.

Нека заедно да създадем вашия мечтан сватбен ден! Oчакваме Ви с нетърпение!

instagram web viewer instagram profile