Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi

Сватбено изложение “Кажете Да на вашата мечтана сватба” – Програма на събитието

Бъдете гости на своя мечтан сватбен ден!

Скъпи бъдещи младоженци, каним Ви да посетите едно от най-грандиозните сватбени изложения и да кажете „Да“ на вашата мечтана сватба. Заповядайте на 19 и 20 ноември  в Гранд Хотел Пловдив и се запознайте с всичко необходимо за планирането на вашия специален ден с помощта на едни от най-добрите професионалисти в сватбения бранш и повече от 30 изложители.

На 19 и 20 ноември ще имате възможността да вникнете в актуалните сватбени тенденции в декора, видео и фотозаснемането, красотата, модата и всеки друг малък детайл, който превръща мечтания ден в сбъдната приказка.

Потопете се в атмосферата на бленуваното сватбено тържество с богатата програма на Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“, която ще включва лекции, танцови и музикални изпълнения, демонстрация на изнесен сватбен ритуал, сватбен грим, пиротехническо и огнено шоу, както  и много други изненади.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Събитията, които са част от Сватбено изложение „Кажете Да на вашата мечтана сватба“ ще бъдат с вход свободен за всички бъдещи младоженци, техните семейства, приятели или любопитни посетители. Изложението ще се проведе в интервала от 10:00 до 18:00 часа в Гранд Хотел Пловдив през уикенда на 19 и 20 ноември 2022 година.

За вашето перфектно преживяване сме подготвили Welcome drink и дегустация на сватбени торти, които ще Ви очакват през целия ден на щанда на Гранд Хотел Пловдив. Всеки посетител ще получи и талон за участие в томбола с тематични сватбени награди, предоставени от участващите в събитието изложители.

Натиснете върху подаръка, за да видите всички награди, които може да спечелите!

Условия за участие

  • За участващи в томболата се считат само бъдещи младоженци, попълнили коректно данните си в посетителската карта, която ще им се предостави при посещение на изложението.
  • Наградата е персонална и не се преотстъпва.
  • Наградата е обвързана с наемането на конкретния изложител.
  • Наградата важи за срок от 1 година, считано от 20.11.2022 година.
  • Победителите ще бъдат обявени на сайта на “Гранд Хотел Пловдив”, както и във фейсбук и инстаграм страницата на хотела и събитието.

Нека заедно да създадем вашия мечтан сватбен ден! Oчакваме Ви с нетърпение!

instagram web viewer instagram profile