Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi
юли 22, 2021

3 съвета как да поддържаме кожата си здрава и красива през лятото

Как да поддържаме кожата през летния период?

1.Ексфолиацията ни помага да поддържаме кожата си по-гладка и чиста. Почистващият пилинг деликатно ексфолира епидермиса, нежно отслоява неравномерните натрупвания от рогови клетки на повърхността и така да стимулира регенерацията на нови клетки в дълбочина. Ексфолирайте мазните кожи 1-2 пъти седмично, а сухите веднъж на две седмици. В Спа Центъра на Гранд Хотел Пловдив предлагаме шест различни терапии, които включват в себе си пилинг на цяло тяло:
Ритуал релакс, който включва в себе си перлена вана, пилинг на цяло тяло и масаж с бамбук, по време на която в рамките на 90мин. ще се отпуснете максимално и ще оставят кожата ви кадифено мека! Цената на терапията е 90лв.
Шоколадова терапия, която включва 60 мунути шоколадов пилинг на цяло цяло и цялостен масаж с натурален шоколад.Цената на терапията е 80лв.
Терапия българска роза, която включва в себе си вана, пилинг и масаж с розово масло за цяло тяло в рамките 60 минути.Цената на терапията е 80лв.
Терапия с био свещи
, която включва в себе си пилинг на цяло тяло и масаж с био свещ на цяло тяло.Цената на тази терапия е 80лв.
Винена терапия, която включва в себе си вана , цялостен пилинг и масаж със специална козметика на LINEA SPA WINE.Нейната продължителност е 50 минути е от 80лв.Предлагаме също така и винена терапия за лице, която се състои от нежно почистване с антиоксидантен тоник, стягащ серум, антиоксидантна крио маска за лице и копринен завършек с нежен крем.Цената й до 12.08. включително е 70лв.
Специална ексфолираща терапия, която включва в себе си ароматна вана, пилинг на цяло тяло и масаж със свещ. Тя трае 60мин. и цената й е 80лв.
3-suveta-kak-da-poddurjame-zdrava-i-kirasiva-koja

2.Всекидневно хидратиране. Използвайте хидратиращи средства с лека консистенция. Даже и да сте със суха кожа текстурата на летния крем трябва да е максимално лека. Той трябва бързо да попива, да не оставя блясък по кожата и да не запушва порите.
3.Слънцезащитната козметика е задължителна. Използвайте висококачествена медицинска фотозащита с SPF фактор 30-50. Нанасяйте половин час преди експозицията и на всеки два часа, за да сте сигурни, че кожата ви е защитена.

instagram web viewer instagram profile