Предимствата на онлайн резервация
Закрит и открит паркинг
Трансфери
Идеална локация
Безплатен WiFi
август 25, 2021

Искате ли да плувате в кристално чиста вода?

Плуването е една от най-популярните дейности за спорт, забавление и релакс за малки и големи. Използвайки “зелената” алтернатива за дезинфекция на водата, технологията AQUASCENIC на американската компания Hayward Industries Inc., Спа Център Гранд ви гарантира, че добавянето на големи количества хлор в басейна и други съпътстващи химикали към водата е напълно елиминирано. Този процес е заместен със здравословния, технологичен начин за добиване на хлор чрез солна електролиза, както и допълващите методи – хидролиза и йонизация. Технологията осигурява постоянно кристално чиста вода, напълно самостоятелно, без човешка намеса.

В басейна на Спа Център Гранд, можете да забравите за неприятните изпарения и неблагоприятните ефекти върху очите и кожата ви, като същевременно Вашият комфорт няма да бъде за сметка на сигурността Ви.  Тази технология е изцяло щадяща околната среда. Водата, пречистена по екологичен начин, е мека и изключително приятна за къпещите се и няма специфичен мирис. температурата й се поддържа постоянно на 29 градуса през зимата и 28 градуса през лятото.

aquascenic

Освен полуолимпийския басейн, в Спа център Гранд можете да се насладите на детски басейн, парна баня, солна стая, джакузи, солариум, сауна, подводно-струев масаж, изцяло оборудван фитнес център, както и множество спа терапии, масажи и уроци по плуване за деца. Заповядайте при нас!
ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: +359 32 934 343
РАБОТНО ВРЕМЕ : 06:00  – 22:00 ВСЕКИ ДЕН

instagram web viewer instagram profile