Всичко нужно за Вашата незабравима сватба на едно място - на 12-ти и 13-ти февруари в Гранд Хотел Пловдив!

svatbeno-izlojenie-2022

Планирате сватба, но не знаете от къде да започнете? В навечерието на най-романтичния празник, Свети Валентин, на 12-ти и 13-ти Февруари 2022 година от 09:00 до 18:00ч., по традиция Гранд Хотел Пловдив ще бъде организатор и домакин на Сватбеното изложение „Кажете Да на Вашата мечтана сватба“.

Искате най-важния ден в живота Ви да бъде единствен по рода си? Прекарвате часове наред в търсене на идеи из интернет? Имаме добра новина! Ще можете да откриете всичко нужно за Вашето най-специално събитие на едно място !

По време на изложението ще имате възможността да разгледате работата на едни от най-добрите професионалисти в бранша и да се консултирате с тях напълно безплатно! Сред изложителите са: сватбени агенти и декоратори, фирми за професионално осветление и озвучение, фотографи, видеографи и още много други. Също така, специално за Вас, екипът на ОП „Радостни обреди“ ще бъде гост на събитието, давайки подробна информация относно различни видове ритуали и сключването на граждански брак.

Вратите отварят точно в 09:00 часа на 12.02.2022 година и всички Вие, бъдещи младоженци, сте поканени и можете да се присъедините, за да се запознаете с най-новите тенденции при организирането на Вашия най-специален ден!

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на Министерство на Здравеопазването относно Covid-19.

Очакваме ви!

* По време на сватбеното изложение ще можете да се възползвате от специалната ни оферта за деня на влюбените.

instagram web viewer instagram profile