Аква Йога – Вашето различно бягство

yoga-plovdiv

Аква Йогата или т.нар. Съп Йога (SUP – stand up paddle board yoga) представлява практикуване на йога върху дъска във водна среда. Тя може да бъде практикувана както в басейни, така и в пристанища, езера и заливи. Този вид спорт ще подобри значително Вашите йога умения, защото изисква повече сила, баланс и фокус.
Дори вече да практикувате йога, Аква йогата ще бъде съвсем ново предизвикателство за вас – когато сте върху дъска във водата ще се наложи да бъдете изцяло фокусирани върху действията си, за да поддържате дъската стабилна, когато сте в определена поза или превключвате между такива. По този начин ще усъвършенствате техниката си на изпълнение в залата и ще активирате мускули, които обикновено не са активни при практикуване на този спорт извън водна среда.

Ползи:

➡️ Подобрява техниката ви на изпълнение на йога позите
➡️ Активира повече мускули по време на тренировка
➡️ Подобрява техниките на дишане
➡️ Повишава вашата гъвкавост
➡️ Драстично подобрява баланса
➡️ Повишава вашата енергия
➡️ Подобрява сърдечната дейност и циркулацията на кръвта

Koй ще бъде вашият йога инструктор?

Запознайте се с Весела.

yoga-spa-center-gtrand

Веси е инструктор по йога и сертифициран кинезитерапевт, с над 8 години практика в едно от най-слънчевите места в света – Хавай. Тя притежава Бакалавърска степен по кинезиология и рехабилитационна наука с фокус в областта на здравеопазването и науката за ученията в Университет на Хавай в Маноа и множество други дипломи в сферата на йога обучението.

Тя е изключително ентусиазиран треньор, който ще ви очарова с позитивната си енергия. Със своя дългогодишен опит в чужбина, тя без съмнение ще допринесе към вашите йога умения.

Какво е нужно да си носите за тренировка?
➡️ Шапка за плуване
➡️ Бански костюм или шорти

 

За повече информация: 032 934 343

instagram web viewer instagram profile